som en egen radiokanal

Först och främst, tusen tack för alla gratulationer och hejjarop för min målgång. Det är så otroligt roligt att veta att jag har inspirerat er med resan, att kunna visa det fina med friluftslivet och också vikten av att ha rätt, positiv, inställning till förändring och utmaning. Det är så fint att veta att jag har haft så många av er som följt mig! Tack!

Nu är jag hemma hos mina föräldrar i Strängnäs igen, tillbaka där vi körde iväg med bilen den 18 feb. Wow alltså, vilken klimatskillnad, det är så varmt och blir så mörkt på kvällarna. Jag inser hur mycket jag saknat musik under resan. Från Hemavan där jag startade min solotur har jag haft som en egen radiokanal i huvudet, ena stunden med Disneytema, andra timmar kan det vara Ted Gärdestad eller Deep Purple. men hur bra jag än tar i där på fjället så slår det ju faktiskt inte att få sjunga med till den riktiga musiken! Medans jag nu håller på med ett favvogöra (NOT!!): att packa upp och hänga alla grejer på tork, går stereon på högsta volym, just nu soundtracket till Mamma Mia! som jag också har gått och skrålat många gånger på fjället.
Jag inser att det är många smådetaljer i vardagen som är lite annorlunda än på tur. Jag trycker fortfarande ut en alldeles för stor ttandkrämstub på tandborsten, i tron att tandkrämen väl är fryst som vanligt. Fåglarna kvittrar här hemma och det är blommor överallt. Jag kommer inte använda min älskade mattermos till att ha morgongröten, blåbärssoppan, lunchpulvermoset eller middagskolijoxen och det känns också lite konstigt.
Nåja, nu ska jag inte skjuta upp det jag egentligen borde göra, packningen ;), något mer. Jihaa!
P1030799

Sista morgonen i tältet, jag tycker den förmedlar så där precis hur mosig man kan känna sig, och i denna fantastiska Hilleberg-gula ljus. God morgon!
/U

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Okategoriserat