Goran och Paulina

goran_paulinaHej, vi är Goran och Paulina – superkunniga webb- och kommunikationshanterare som ger mycket pondus och professionell glans till projektet (i alla fall enligt Ulrika).

Vi ser projekt 500mil som ett spännande samarbete där vi låter våra passioner för webb, media och kommunikation möta Ulrika, Jens och Tim vilka är grymma på äventyr och tillsammans skapa något riktigt coolt som vi hoppas kommer inspirera andra. Vårt mål med detta är att hjälpa Ulrika och co. att förmedla känslan av att vara på tur genom bild, ljud, film och text.

För känslor så som lycka, ilska, stolthet och frustration kan vi alla relatera till, oavsett om de är en följd av en kämpig vandring i snöstorm på fjället eller ett resultat av en kundpresentation du haft på jobbet. Att vara ute på tur handlar om mycket mer än vilken utrustning man behöver och vilka platser man besöker. Och detta vill vi hjälpa våra inspirerande äventyrare att dela med sig av.

2014-09-28 16.36.11

 

Några ord om Goran.

Webbnörd och cykelnörd .

Pryl jag diggar?
Sladdar till min flickväns (Paulinas) stora förtjusning.

Okänd talang?
Brukade underhålla grannar med min saxofon. Även spelat med bland annat hemvärnet och Borlänges skolors musikkår för publik i Italien.

2014-07-21 16.37.38

Och några ord om Paulina.

Mitt mission är att guida äventyrarna genom kommunikationsträsket och vara deras röst på webben när de tre banden drar igång.

Favvocitat?
”The biggest communication problem is we do not listen to understand. We listen to reply” / unknown

WOW-faktor?
Faktumet att jag och min högstadiekompis startade ett quidditchlag (sporten från Harry Potter), tillverkade våra egna kvastar och sprang runt med dessa varje tisdag-morgon i nästan ett år. Höjdpunkten blev när tidningen Kamrat Posten (KP) gjorde ett reportage om oss. Fortfarande ett av de coolaste projekt jag gjort!

Om det ligger tre äpplen på bordet, ligger det då även två äpplen där?
Mycket troligt då jag lär ha ätit upp det tredje.