Note to self – Torka mat

  • Dagar kvar till genrepstur Åre: 1
  • Och annars då?: Trött som as, men sjukt taggad på att komma ut!

Har torkat en del mat inför turen nästa vecka. För att jag själv ska komma ihåg har jag tagit tre fulla blå höganäs-skålar gryta till varje middag. Det täcker en plåt i ugnen.

1427468631767

Tror det kommer bli aaasmycket mat men bättre för mycket än för lite så här i början :) Vänster påse är tonfisksås och höger är linsgryta.

Skrev tenta i språkhistoria idag, svenska språket från 800-tal till nutid (japp, that’s what I do!) så känner mig lite mör nu. Ska snart köra igång packandet av grejer. Och ska hinna sy en tygpåse jag kan förvara pulkan i under tågresan. Pust, ska bli sååå skönt när vi står där på fjället och bara har ett mål, att ha en skön vecka i snön!

/U

1427468761406

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Allmänna förberedelser, Vita bandet