lika leka bäst

Nina visar fina ställen

Nina visar fina ställen

Har tillbringat söndagen i sthlm hos min fina folkiskompis Nina. Hon är lika knäpp som jag, förra sommaren cyklade, vandrade och liftade hon hela vägen från Danmarks södra spets till Nordkapp, en megatur delux! Här är länk till hennes blogg: www.bloggen.hallbarheten.se

Hon hade hur som helst såklart en hel del att säga om Gröna bandet, så vi spenderade några timmar på hennes vardagsrum med alla kartor i sjok runt oss. 15 kartor tar sin plats i uppvikt läge :)

IMG_20160207_131906

Imorn drar sista veckan inför avfärd igång. Tycker alltid det är svinsvårt att packa inför turer hur väl förberedd jag än är, så är inte superpepp inför veckan. Men jag vet ju egentligen precis vad jag behöver, så det är bara att börja. På måndag åker jag till Strängnäs där mina föräldrar bor och sen torsdag går bilen mot Grövelsjön. Start alltså fredag den 19 feb. Känns fett.

 

IMG_20160207_131858

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Allmänna förberedelser, Gröna bandet