Köttbullar i gräddsås och paket hit och dit

Hej!
Idag kom jag till Saltoluokta Fjällstation, ett trevligt ställe där jag gjorde min praktik under fjällis-utbildningen i Malung. Jag hade planerat det så väl att jag igår skidade nästan hela vägen fram. Så imorse steg jag upp, packade ihop allt och gled ner rakt in i deras superfina frukostbuffé, succé!! Fjällfil med rårörda lingon, blåbär och nötter är en svårslagen kombo efter några veckor på grötdiet. Träffade också far och son Eliasson, i folkmun skåningarna ;), som också skidar vita bandet. Det var trevligt att snacka en sväng. Jag har också roddat med en depålåda som fastnat i Gällivare. Posten visade noll förståelse för att jag inte alls kan ta mig de tre timmar enkel väg det skulle ta att hämta ut det där, jag ville ju ha det till Salto som adresserat. Som tur var löste det sig genom en insats från serviceminded personal, så imorn bör paketet vara här. Jag har också paketerat ihop och ska skicka hem mina gamla pjäxor samt mina bivackskor, luddorna. De gick ner klockrent i en gammal yes-kartong och vips så blev pulkan tre kg lättare. Det kompenseras nog upp igen med maten som kommer då, men den stunden den sorgen! Till middag burkköttbullar med pulvermos, kulinariskt så det förslår. Over and out!
/U

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Okategoriserat
  • Håkan

    Hej Ulrika! Det där med Posten är surt. Som sagt, ingen förståelse för att paketet måste komma till det ställe där man är. Har jag också råkat ut för. Bra att det löste sig. Vila och ät och njut av omväxlingen. Kramar från Håkan