ifrån Abisko till San Fransisco…

Det finns en låt som går just så, ”Ifrån Abisko till San Francisco” som jag hörde på Da Capo i P1 en gång. Svängig låt, här är länk till klipp: https://m.youtube.com/watch?v=k9Edg1B5wBM. Kolla in!

Nåja, som ni säkert redan har fattat är jag alltså i Abisko nu. Hela Kungsleden avklarad! Bara det är en seger :) Jag har haft det strålande hela vägen från Salto, solen har fullkomligen stekt varje dag och det är väl som att svära i kyrkan men det var faktiskt skönt när det var molnigt en stund i morse. Nu är det dock tillbaka, solfan skiner på himmelshelvetet som Tims farbror brukar säga!

Känns märkligt och väldigt roligt att vara här, tänk Abisko, det är ju hur långt bort och norrut som helst. Och dit har jag skidat! Crazy!
Nu ska jag rensa lite i maten så jag inte bär med mig nåt i onödan nu sista biten, skicka lite vykort och uppdatera mig på internet en smula innan jag skidar vidare idag. Om jag har bra flyt kan det vara så att jag når Riksstenen innan april är slut, annars någon dag efter. Inte värt att stressa när jag väl är här :)

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Okategoriserat