i tältet

Japp, som vanligt sitter jag i tältet. När alla ni där hemma kanske sitter i soffan, kollar film, sätter på vattenkokaren, duschar och har på sig vanliga skor så är jag antingen i tältet eller på skidorna, och har varit det nu i nästan 70 dagar. Perspektiv :) snart är jag dock klar med det här perspektivet, den här verkligheten, och det känns rätt bra. Jag längtar efter nära och kära där hemma! Men jag njuter de sista dagarna här på turen. Landskapet är supetfint, flackt och mycket mer öde med bara lokalbor och små berg här och var. Det är ljust till ca 23 och sen är det mörkt till runt 4 på morgonen, det är också superhäftigt tycker jag.

/U

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Okategoriserat
  • Håkan

    Hej Ulrika! Du är inne på slutspurten på din långa tur som har innehållit så mycket och som också innebär händelselösa rutiner. Sista biten där det inte åker så många turister men där det tydligen bor folk. Vilken kunskap om Sverige som du får. Värdefulla kunskaper. Och varenda gång som du hör om fjällen så kommer du att ha en relation till den platsen eller det området. Och kunna säga att där har jag varit. Sista veckan på paddlingen då jag fortfarande var med, tyckte jag var extra fin. Man tittar en extra gång runt omkring sig. Kram från Håkan