en dag från Adolfström

Sitter och ska äta middag i en rastkåta utmed leden. Har sällskap av Seth som också skidar VB, kul med sällskap. Han hade ett himla tempo som jag hakade på så dagens etapp är rekordlång, 34 km!! Sjukt nöjd, och trött :) köket har krånglat ikväll. Det går igång jättefint, men så efter en liten stund så tvärdör det. Märkligt. När jag ätit upp min mat ska jag ta mig en titt och se om det är nåt som ligger i vägen. Som tur är har Seth full spritt på sitt kök, så jag får vatten av honom. 1459884492374

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Okategoriserat
  • Håkan

    Jag kollade på kartan och gissade 30 km men 34 är ju fantastiskt bra. Som en paddeldag! Jag har inte riktigt täckning för hela sträckan Ammarnäs-Jäkkvik så det blev lite gissning. Men jag ser var du sover i natt. Ibland vet man inte varför kök krånglar. Ta isär och sätt ihop och sen brukar det funka av någon anledning.