Back in Svedala

Efter en fullkomligt fantastisk sommar på Kefalonien är jag nu tillbaka i norr igen. Jag älskar känslan av kylan, man blir så otroligt mycket fräschare i hjärnan när tempen ligger på runt 10 grader, istället för 30.

Här är min checklista för de kommande dagarna:

  • Laga smartphone
  • Köp kamera
  • Köp klövjeväska till Frappe
  • Konstruera träningschema
  • Planera genrepsvandring i Skåne

Jag gillar konceptet med genrepsturer. Jens och jag var ju uppe i påskas och skidade en vecka i Blåhammarsfjällen. Paddla har jag gjort så extremt mycket i sommar och i allmänhet så det behövs inte övas på, men lite mer vandring behöver Frappe och jag i benen innan vi sticker upp nästa augusti.

Här kommer en bild jag gillar mycket från en dag när vi guider stack ut i en seastate som absolut inte var funkis att ta med gäster i :)

I ett lite lugnare bakvatten passade jag på att ta en selfie!

I ett lite lugnare bakvatten passade jag på att ta en selfie!

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Allmänna förberedelser