Äventyr i etern

P1020559

Idag var jag inne på SR’s megahus i Göteborg för en fjärrintervju  med P1 i Umeå. De förbereder en serie med friluftstema och där ska jag få vara med. Mycket trevligt att få prata med dig Linnea!

P1020562

Har för övrigt införskaffat lite fiffig köksutrusting inför turen. Jag känner mig alltid så nöjd när man i en ”vanlig” butik kan hitta saker som är perfekta för utelivet. Det känns som att man bär på en hemlighet som ingen annan listat ut än. Prylarna är en liten sil at hälla smält vatten igenom (Tack för tipset August!) och en mycket ändamålsenlig och tjusig plastsked á la köksbunke. Den är min favorit. Med den ska jag röra i teflonkastrullerna som formligen kommer kurra av detta mjuka material ;) Även en sked med långt skaft så man når ner till den frystorkade maten de dagar vi har sån, men den köpte jag faktiskt på en friluftsbutik här i stan.

P1020518Nu är det inte många kvar innan det bär av. På måndag reser jag med mitt pick och pack till Strängnäs, och därifrån bär det av på torsdag. Spännande!

/U

 

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Allmänna förberedelser, Vita bandet