ÄNDRADE PLANER! Hur många statyetter behöver man egentligen!?

Jag och min fina HBB-statyett

Jag och min fina HBB-statyett

En är alldeles lagom. Sen är det ju roligare att göra nåt nytt! Vilket Tim och jag tänker göra. Istället för att paddla den svenska kusten igen i sin helhet, någon Tim och jag (och till stor del även min pappa) gjorde redan 2013, startar vi i Sthlm’s norra skärgård, Roslagen, där min familj har landställe. Vi paddlar norrut efter den svenska kusten, passerar Haparandra och fortsätter ner utefter den finska kusten. Efter ca 70 mil vänder vi västerut och paddlar via Åland tillbaka till platsen där vi började igen. En fin sträcka på ca 175 mil. Gud vad spännande det ska bli. Ålands skärgård har jag hört ska vara hur fin som helst.

Vidare så var Jens på besök i för några dagar sen. Det var ett tag sen vi sågs så det var riktigt gött att få prata igenom lite detaljer. Passade också på att ta lite bilder i det fina vädret.

P1020489P1020505P1020509Nu går planerandet vidare. Jag tänkte packa ihop depålådorna vi ska skicka upp och sy lite på en anorak jag vill ta med.

Ha det fint!

/U

Jag heter Ulrika, och här på sidan kommer du få läsa om mina förberedelser och genomförande av 500 mils äventyr i den svenska vildmarken. Varmt välkommen hit, och välkommen ut!

Publicerad i Allmänna förberedelser, Vita bandet